5 Kasım 2012 Pazartesi

Tüfeğimi Satıyorum

Benim için zor bir karar olsada yivli tüfeğimi beraberindeki tüm ekipmanıyla birlikte satmaya karar verdim. Tüfek ve takım arkadaşları hakkındaki detaylar aşağıdadır..

Yüksek çözünürlüklü fotoğraf linki: Fotoğraf

Tüfeğin detaylı incelemesi : Video
Tüfekle yaptığım atışlardan bazıları: Video1, Video2
Silah ve ekipmanlarıyla birlikte fiyatı: 15.000 tl

Browning Eurobolt 7mm Rem. Mag. tüfek - 1
Muhtelif Marka 300 adet 7mm Rem Mag fişek - 4
Nightforce 5.5-22x50 MLR Zero Stop Dürbün - 2
Leica 1200-metre mesafe ölçer - 12
Kestrel 3500 NV Anemometre - 13
Harris-S Çatal Ayak - 3
Hoppes Silah temizleme yağları - 5
Tork Ayarlı Tornavida - 6
Tipton harbi için temizleme fırçası seti - 7
Tipton tek parça fiber harbi - 8
Video kamera 65x optik zoom - 9
Browning atış kulaklığı - 10
Site Clean silah bakım çantası - 11
Winchester Hardcase silah çantası - 14
Site Clean silah temizleme sehpası - 15
Balistik hesaplama programı pda - 16
Atıcı şapkası - 17
Egw Tek parça dürbün ayağı

Diğer Açıklamalar:
Silah ve ekipmanı beraber satılacaktır.

Silah ve beraberindeki ekipmanları bizzat kendim uzun yıllar kullanmak üzere satın aldım. Aldığım ekipmanın en iyisi olmasına azami derecede özen gösterdim. Örneğin yurtiçinden aldığım harbiyi tek parça olmaması, metalden imal edilmiş olması ve bu nedenle namlu içerisine zarar vereceği için kullanmadan kaldırdım. Abd'den birkaç katı maliyetine katlanarak tek parça fiberden üretilmiş harbi ve uc takımını sipariş ettim. İlandaki leiga silah bakım yağları hariç tüm ekipman yurtdışından temin edilmiştir.

Silahın bakımı, özellikle namlu içi bakımı son derece özen gösterilerek ve nasıl yapılacağını bilen biri tarafından yapılmıştır. Kullanım veya yanlış temizlik nedeniyle silahın kondisyonunda bir düşüş kesinlikle söz konusu değildir.

Silah 2009 yılı MKE çıkışlıdır. 3 yıllık fişek istihkakı tutarından çok daha az sayıda atış yapılmıştır.

Satışa çıkardığım setin profesyonel atıcılık açısından tek eksiği fişek doldurma kitidir. Fişek doldurma kiti hariç tüm ekipmanlar profesyonel atıcılık için gerekli ve yeterli ekipmanlardır. Bu set ile arazi içerisinde silahın temizliğini yapabilir dürbün sıfırlamasını bakımını vb tamamlayabilir, atışlarınızı kaydederek hatalarınızı vb inceleyebilirsiniz...

Silah ve ekipmanının temini için harcanan çaba, zaman ve yaşanan stres fiyata dahildir. :)

İlgililer yivli[at]windowslive.com adresinden veya sadece mesaj göndermek koşuluyla 0545 232 7252 numaralı telefondan ulaşabilirler... Telefonu sürekli yanımda bulundurmadığım için aramalarınıza cevap veremeyebilirim ancak mesaj gönderirseniz size ulaşabilirim.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

üstadım bu kadar yatırımı bir kalemde sattığınız için çok zor bir karar vermişsiniz. umuyorumki hemen satabilirsiniz.

TempesT dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim.. Uzun süredir ilanı yazmayı düşünüyordum ama bir türlü elim gitmiyordu... İlanı yazdık artık bundan sonra hayırlısı olur umarım...

Adsız dedi ki...

browning marka yivli tufek almak istıyorum yanliz sifiri mevcut deyil 300 magnum veya 30.06 tercihim 300 magnumdan yana yardimçi olabilçek olursa sevinirim ciddi aliciyim 1 ay içerisinde tufek almam lazim yoksa mke den yeni gelen cz lerden alçam oda mecburıyetten deigim gibi yardimçi olaçak olursa sevinirim

TempesT dedi ki...

Sn. yorumcu 300 win mag bence Türkiye şartlarında uygun bir kalibre değil. 30-06 arayın diyeceğim ama 30-06 almaktansa 308 win almak daha mantıklı...

conqueror07 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
conqueror07 dedi ki...

Hayırdır üstad amerika işi garanti oldu heralde .:) satılırmı bu malzeme.ne diyelim hayırlısı olsun bakalım.Ama dürbün hala hayalimde :))ve hep öyle kalacak :))

TempesT dedi ki...

Üsdadım garanti değil ama gitme isteğimde zirve yaptı :) Artık bir talip çıkarsa tüfeğe bende yola çıkarım diye düşünüyorum :)

Son birkaç haftadır bizim bir fatihimiz vardı, ne oldu acaba diye aklıma geliyordu. Özletme kendini üsdat yaz arada sırada :) Kendine iyi bak :)

Adsız dedi ki...

Merhabalar, yurtdışından bir yivli tüfek almak istiyorum. Dışarda daha ucuz olduğunu zannediyorum. Türkiyeye gelirken ne gibi bir yol izlemem gerekir acaba? Teşekkürler

TempesT dedi ki...

Yurtdışından silah getiremezsiniz. Sİlahların ithali yasak...

Adsız dedi ki...

ilan ve fiyat güncelmi?

TempesT dedi ki...

İlan ve fiyat günceldir

Adsız dedi ki...

fiyatta düşündüğünüz en son rakam nedir?

Adsız dedi ki...

SELAM TÜFEĞİNİZ HALA SATILMADI GALİBA SİZİ ARAMIŞTIM FAKAT GERİ DÖNÜŞ YAPMADINIZ SAYGILARIMLA UĞUR SÖNMEZ

Unknown dedi ki...

Gardas yurt disindan istediqin tufeqi getirte bilirsin adres:knesekguns.com

Adsız dedi ki...

nasıl yani istediğimiz av tüfeğini getirte biliyormuyuz yani

Adsız dedi ki...

merhaba temperest tüfeğini halen satmadıysanız bi cevap yazarsanız sevinirim alıcıyım ama fiyatın güncel halini yazarssanız seinirim

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Jupiter dedi ki...

Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +1 (515) 293-5520