20 Temmuz 2008 Pazar

Sauer 202 yivli av tüfeği resimleri

Geliriniz 4-5 haneli değilse resimlere uzun süre bakmanızı önermiyoruz... (Orjinal boyutu için resmin üzerine tıklayın.)






14 yorum:

Nisus dedi ki...

Resimler çok nefis.İnsanın koynuna alıp yatası geliyor.Burada yeri değil ama yurtdışı fiyatlarıda diğer bölümde yazılanlar gibimi?

Nisus dedi ki...

Bunlardan edinmeden ölürsem gözüm açık gidecek.Ama bu fiyatlara mümkün değil.

TempesT dedi ki...

Resimdeki modeller Sauer Classic, Elegance ve Outback. Sauer Classic modeli yenilendi, geliştirildi ve şu anda Almanya'da 2400 avro civarında satılıyor. Eski modelleri ise 1500 avroya kadar düşmüş. Elegance'nin fiyatı ise 3.000 avro civarında.

Adsız dedi ki...

bu idişle sauerler bi daire fiyatını yakalıyacak bu ülkede ....
bu fiyatı koyanlara nalet olsun beah ben ömrümde şu silaha dokunamıcam bu fiyatı düzenliyenlerden dolayı benim özgürlügüm kısıtlanıyor.bu ülkede insan hakkı felan yok avrupaya girecegiz avrupaya girmek için bin bir türlü uyum yasası çıkarıyolar bu fahiş fiyatlara bakan bile yok....nalet o....

Adsız dedi ki...

resimlerde yorumlarda çok guzel nisus'un dedıgı gıbı bunlardan edınmeden olursem gozum acık gıdecek cok harıka bır sılah ve albenısı olan baska bır sılha yoktur.
conqueror07 arkadasımıda dedıgı gıbı bu ulkede vatandasa cok hak tanınmıyo dıger ulkeler gıbı degıl ınsallah herkes ıstedıgı gıbı yasayıp hayatını surdurur tesekkur ederım

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben Sauer202 .308 almak istiyorum. Benim için önemli özelliklerin başında Tüfeğin Görünümüdür. Tip olarak hoşuma gitti. sonuçta bütün tüfeklerin namlusundan kurşun çıkar gider.. Sizce, Benim seçtiğim tüfek ve kalibresi konusunda yorum yaparsanız sevinirim..

TempesT dedi ki...

Sauer 202 - 308 win

Fiyatı dışında herşeyiyle 4-4lük tüfek...

Adsız dedi ki...

gezinirken gördüm.bende birşeyler yazayım dedim.38 yaşındayım.uzun zamandır avcıyım.hayatımda önemli bir yeri var avın.son zamanlarda avcı ve avcılık tekrar şekillendirilmeye çalışılıyor.yeni isimle yeni şekiller bulunuyor.avcıların kanalı olduğunu idda eden ticarethaneler çıkmaya başladı.vurduğu hayvanın etini asla yemediğini söyleyen avcıları örnek avcılar olarak göstermeye başladılar.rehberlerin neredeyse evcilleşmiş hayvanların tepesine götürdüğü zenginlerin sadece tetiğe bastığı neredeyse katliyamları bize ünlü büyük avcılar olarak tanıtıldığı bir zamanda yaşıyoruz.bohcacılar tabiride biz parasız avlananlara yakıştırılıyor.onlar gibi avcı olacağıma bohcacılığı tercih ederim.bizler hakkımızı aramadıkça kimse bizim hakkımızı aramaz.avcı bölgesinde avlanır fakat avlandığı hayvanları yeri geldiğinde de korur.öyleki tarlasını mahveden domuzu bile yeri gelir başkasına vurdurmaz.bölgelerin ava açılması ve dışarıdan gelen avcı geçinen katliyamcıların yaptıkları kırım ne hikmetse görmezden gelinir.açık açık söyleniyor paran yoksa avlanma.zihniyet bu.parasını alırım kapındaki kekliğide tavşanıda parayı verene vurdururum karışamassın zamanıdır.bu silahlara bakıp içini çekmeyen bir tek avcı yoktur.ne yazıkki bu silahlar avcıların değil yürümekten aciz avcılıktan bi haber rehberlerin avcıları yani para babalarının elindedir.dışarıda 400 dolara satılan silahın aynısı burada8000 dolara satılıyor.neden sen ben almayalım diye.parası olan alsın diye.öyle görünüyorki biz daha çok bir kamera etrafında toplanmış ve onlara dağlardan hayvanları toplayıp getiren avcı geçinenleri izleriz.bu zihniyette olmayan parasız ve kamerasız tüm avcı kardeşlerime selamlar.

Adsız dedi ki...

s.a herkese evet çok haklısın abi ne diyelim bu silaları bende çok araştırdım dediğin gibi 500 dolarlık silahları gitirip burad 10 katı fiyatına satan devletin bunda bütün emeği geçenlerin ben burdan geçmişlerini ve geleceklerini anıyıorum....ben avcı değilim ama niyetlenmiştim yivili bir silahım olsunda başlarız diye ama nerdeeee.ülkeyi herkoldan haksız kazanç almış götürüyor sömürüyor..tabiki parası olmayan sen ben gibi adamlar alamaz neden zengin olan alacak elbet birgün oda gider herkes kalmaz bu fani dünyada...ama şu fiyatları uygulayanlar satan mke satma arkadaş satma açılsın bir bayi yabancı markalar açar zaten bırakın onlar satsın herşeyi özelleştirdiniz silah olayını da özelleştirin size muhtaç olmak istemiyoruz yaw aldı silah merakı yivli tüfekler dedim fiyatlara bak arkadaş anasının mihrini istiyor bunlar bizim burda öyle derler yer çorum...bırakın isteyen alsın piskolojim bozuldu bir aydır silah fiyatları yüzünden bu konu hakkında yorum yapmadığım yer kalmadı...en sonunda basıcam kalayı mke nin sitesine yeter yaw bu nedir toplanalım arkadaşlar nereye ne olursa olsun elimizden geldiğince destek olalım birbirimize brlikten güç doğar...kimseyi enayi yerine koymasınlar yanlış anlayın arkadaşlar sözüm meclisten dışarı...artık dur desinler bu fiyatlara çıkıp birşeyler yapmazsak daha çok yolar bu devlet bizi

Adsız dedi ki...

Editör en başta söylemiş maaşın azsa bakma iç çekerek öl.

Adsız dedi ki...

arkadaşar bende var sauer 202 308 2 el almıştım 4.500 dolara tabi 5 yılda birde 2.000tl vergisi var baya pahalı bir zevk haline geldi avcılık devlet vergi sistemi böyle oldugu surece yapacak birşey yok benzin fiyatı bile 4tl oldu ne denirki

Adsız dedi ki...

menzili ne kadar

Unknown dedi ki...

bu av tüfeklerine ruhsat isteniyormu
mevzili digerlerine oranla dahamı fazladır?

Adsız dedi ki...

Geçmiş yorumunuzu okudum devlete atıp tjtmuşsun,bugün odevlet,binbir çeşit silah çıkartmiş halkına sunmuştur
,herkonuyusiyasete yoracağına,sende göbeğini kaşıma,
Bukadar çeşit yerli silahı görünce utanırsın artık,insansan